Säljare inom digital marknadsföring i Göteborg

Välkommen till Hive Creatives . Vi är en mångsidig digital byrå som stöder företag av alla storlekar, från små start-ups till stora etablerade företag. Vår passion är att hjälpa våra kunder att växa 

Hive Creatives söker säljare

Vill du ta en nyckelroll i en växande organisation? Hive Creatives söker nu säljare för att hjälpa företaget nå en bredare kundkrets. Som en del av vårt säljteam kommer du att arbeta från våra lokaler i hjärtat av Göteborg

Din Roll

Som säljare hos oss kommer du att fokusera på kundkontakt. Du kommer att kommunicera med både befintliga och nya kunder, främst genom telefon och digitala kanaler, men även genom fysiska möten. Du kommer att arbeta med B2B-försäljning till företag i olika branscher, från små till stora.

Du har en självgående roll och styr till stor del ditt eget arbete, men du kommer också att samarbeta nära med resten av teamet i en trivsam och öppen arbetsmiljö. Vi ser kompetensutveckling som en viktig del av vår verksamhet och erbjuder därför anpassad säljcoachning och utbildning inom våra digitala tjänster för att hjälpa dig nå dina mål och utvecklas i din roll.

Som säljare hos Hive Creatives kommer du att presentera och sälja våra tjänster inom digital marknadsföring så som

 • Grafisk Design
 • Webbdesign och Utveckling
 • Digital Marknadsföring
 • Affärsutveckling och Strategisk Planering

Läs mer om våra tjänster

Din Profil

För att trivas och lyckas i rollen som säljare hos Hive Creatives ser vi att du har följande erfarenheter och egenskaper:

 • Erfarenhet av B2B-försäljning eller telemarketing
 • Passion för försäljning och kundkontakt
 • Engagerad, resultatdriven och motiverad av att slutföra affärer
 • Trivs i ett högt arbetstempoFlytande svenska i både tal och skrift
 • B-körkort
 • Ersättning
 • Tjänsten som säljare är på heltid och inkluderar både fast och rörlig lön. Det finns inget lönetak, vilket innebär att din lön endast begränsas av din försäljning.

Om Hive Creatives

Hive Creatives är en ledande byrå inom digital marknadsföring och SEO. Vi erbjuder skräddarsydda strategier för att förbättra företags synlighet i sökmotorer och öka konverteringar. Vårt team är även specialiserade på webbutveckling och webbdesign, vilket innebär att vi kan skapa både visuellt tilltalande och funktionellt felfria webbplatser. Dessutom fokuserar vi på affärsutveckling och strategisk planering för att hjälpa företag att växa och innovera.

Ansökan

Känner du att du är rätt person för Hive Creatives? Som säljare hos oss får du en unik möjlighet att utveckla dina kunskaper och bidra till verkliga projekt i en dynamisk och inkluderande arbetsmiljö. 

Skicka in din ansökan och CV genom att fylla i formuläret nedan. Vi intervjuar och tillsätter platser löpande. 

Välkommen med din ansökan!

Ansökan till säljare