Over 10 years we helping companies reach their financial and branding goals. Onum is a values-driven SEO agency dedicated.

CONTACTS
Hive Creatives

Förenklar din vardag med hjälpa av management, tech och marknadsföring.

Det går inte att förneka att vi lever i en värld i snabb förändring. Tekniken utvecklas i en aldrig tidigare skådad takt och företagen måste kunna hänga med om de vill förbli konkurrenskraftiga.

Att försöka vara expert på allt kan dock vara överväldigande och kontraproduktivt. Därför anser vi på Hive Creatives att det är viktigare att fokusera på det du är bra på och lämna resten till oss. Vi är ett internationellt team av experter som kan erbjuda skräddarsydda lösningar inom områden som digitalisering, affärsutveckling, marknadsföring och design. Så oavsett om du vill öka din närvaro på nätet eller effektivisera din verksamhet kan vi hjälpa dig. Och eftersom vi vet att det är svårt nog att driva ett företag som det är, ser vi till att processen blir så smidig som möjligt

Affärsutveckling

Att utveckla ett digitalt företag handlar om mer än att bara ha en webbplats eller ett konto i sociala medier.

Det omfattar hela skalan av digital förvaltning och arbetsmetoder för företag. Från marknadsföring och digital kommunikation till produktutveckling och försäljning. På Hive Creatives kan vi hjälpa dig med alla delar av utvecklingen av ditt digitala företag eller bara valda delar, beroende på dina behov. Vi kan erbjuda skräddarsydda lösningar som är anpassade till dina specifika mål och målsättningar. Oavsett om du vill öka försäljningen, nå nya marknader eller förbättra kundengagemanget kan vi hjälpa dig att nå dina mål. Kontakta oss idag för att få veta mer om våra tjänster för digital affärsutveckling.

Branding/ varumärke & Grafisk design

Branding/ Varumärke

På dagens konkurrensutsatta marknad är det viktigare än någonsin för företag att sticka ut från mängden. Ett sätt att göra detta är att skapa en stark varumärkesidentitet som förmedlar företagets unika värden. På Hive Creatives är vi specialiserade på att hjälpa företag att skapa en tydlig och tilltalande varumärkesbild. Vi förstår vikten av att skapa ett konsekvent utseende och känsla i alla kanaler, från digitala till analoga. Oavsett om du vill uppdatera ditt befintliga varumärke eller börja från grunden kan vi hjälpa dig att utveckla ett starkt och distinkt varumärke som tilltalar dina målkunder. Kontakta oss idag för att få veta mer om hur vi kan hjälpa dig att skapa ett minnesvärt och framgångsrikt varumärke.

Grafisk design

Grafisk design är processen att skapa visuellt innehåll för att kommunicera budskap. Grafiska formgivare använder en kombination av typografi, färg och bilder för att skapa kompositioner som berättar historier, framkallar känslor eller helt enkelt förmedlar information. Grafisk design är ett otroligt mångfacetterat område, vilket återspeglas i det breda spektrum av specialiteter som faller under dess paraply. Från användargränssnittsdesign och animation till förpackningsdesign och varumärkesbyggande spelar grafiska formgivare en viktig roll när det gäller att forma det visuella landskapet omkring oss. Oavsett vilket område av grafisk design de specialiserar sig på har alla formgivare ett gemensamt mål: att skapa visuella bilder som effektivt kommunicerar det avsedda budskapet till sin publik.

Marknadsföring

Digital Marknadsföring

Som alla företag vet är marknadsföring viktigt för att generera nya leads och utöka kundbasen. Men med så många olika typer av marknadsföring att välja mellan kan det vara svårt att veta var man ska börja. Lyckligtvis finns teamet på Hive Creatives här för att hjälpa till. Vi specialiserar oss på digital marknadsföring och vi är bekanta med alla de senaste trenderna och bästa metoderna. Vi kan hjälpa dig med allt från sökmotoroptimering (SEO) till Pay-Per-Click (PPC)-annonsering. Vi samarbetar med dig för att skapa en skräddarsydd plan för digital marknadsföring som passar dina behov och din budget. Och eftersom vi är en fullservicebyrå kan vi ta hand om alla eller utvalda delar av din digitala marknadsföring åt dig. 

Sociala media marknadsföring

Det är ingen hemlighet att sociala medier har tagit över världen. Med över 4 miljarder aktiva användare ger plattformar som Facebook, Instagram och Twitter företag en unik möjlighet att nå en stor publik till en relativt låg kostnad. Att bara vara närvarande på sociala medier räcker dock inte för att säkerställa framgång. För att sticka ut från konkurrenterna och effektivt engagera potentiella kunder måste företagen lägga ner tid och kraft på att skapa övertygande innehåll och använda sig av riktade marknadsföringsstrategier. Hive Creatives kan hjälpa dig att utveckla en effektiv marknadsföringsplan för sociala medier som hjälper dig att uppnå önskade resultat. Vi har ett team av erfarna yrkesmän som är bekanta med de senaste trenderna och bästa metoderna i branschen. Kontakta oss idag för att få veta mer om hur vi kan hjälpa dig.

Sökordsoptimering & Content /texter

Sökordsoptimering

Skribenterna på Hive Creatives är experter på att skriva för SEO. De vet hur man väljer rätt nyckelord och fraser att använda i ditt innehåll, så att dina sidor kommer att rankas högt i sökmotorer som Google och Bing. Men de vet också hur man skriver på ett sätt som är läsbart och intressant för kunderna, så att du kan locka nya kunder och hålla dem engagerade. På så sätt kan vi hjälpa dig att utveckla ditt företag genom att få ditt innehåll sett av fler människor. Och eftersom vi skriver med SEO i åtanke kan du vara säker på att dessa människor kommer att vara intresserade av det du har att erbjuda. Kontakta oss idag för att få veta mer om hur vi kan hjälpa dig att utveckla ditt företag.

Content / texter

På Hive Creatives vet vi att bra innehåll är nyckeln till framgång i dagens affärsvärld. Vare sig du vill förbättra din webbplats text, locka nya kunder med ett blogginlägg eller öka engagemanget på sociala medier kan vi hjälpa dig. Vårt team av erfarna skribenter, journalister och specialister på innehållsmarknadsföring kommer att samarbeta med dig för att förstå dina behov och utveckla en skräddarsydd lösning som uppnår dina mål. Så om du letar efter högkvalitativ, professionell copywriting och innehåll, behöver du inte leta längre än till Hive Creatives. Vi hjälper dig att få de resultat du behöver.

Webbdesign & webbutveckling

Webbdesign

En webbplats är mer än bara en samling information eller en plattform för att sälja produkter. En väl utformad webbplats är ett konstverk som bygger på en mängd olika discipliner, från grafisk design till teknik och psykologi. För att skapa en webbplats som är både visuellt tilltalande och lätt att använda krävs en djup förståelse för hur människor interagerar med internet. På Hive Creatives är vårt team av webbdesigners experter på att skapa skräddarsydda webbplatser som engagerar användarna och uppnår dina affärsmål. Oavsett om du vill ha en elegant och modern design eller något mer traditionellt kan vi hjälpa dig att skapa den perfekta onlineupplevelsen för din publik.

Webbutveckling

Webbplatsutveckling är en process som börjar med en idé. Det kan vara allt från en enkel blogg till en komplex e-handelsplattform. När idén väl är konkretiserad är det dags att börja tänka på hur den ska kodas. Det är här som webbutvecklare kommer in i bilden. De tar idén och börjar arbeta med att göra den till verklighet. Detta innebär att skriva kod som talar om för webbplatsen vad den ska göra, samt att utforma layouten och användarupplevelsen. När koden är skriven och designen är klar är det dags att lansera webbplatsen och göra den tillgänglig för allmänheten. Webbutveckling är en komplex process som kräver mycket planering och uppmärksamhet på detaljer, men slutresultatet är en webbplats som uppfyller behoven hos slutanvändaren

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.