aVizion Finans

Tillsammans med oss på Hive Creatives skapades en ny hemsida till aVizion. Projektet omfattade planering, SEO, Webbutveckling och Webbdesign.

Kund

aVizion Finans

Bransch

Finans

Tjänster

SEO, Webbutveckling och webbdesign

Om verksamheten och uppdraget

Avizion är en framstående aktör inom finanssektorn som hjälper tusentals företag i Sverige med tjänster inom factoring, lån & leasing, redovisning och inkasso. Med en stark närvaro i Göteborg, Malmö, Jönköping och Stockholm, erbjuder Avizion innovativa och pålitliga finansiella lösningar som förbättrar sina kunders ekonomiska välmående och framtidsutsikter.

Tillsammans med oss på Hive Creatives skapades en ny hemsida till aVizion. Projektet omfattade planering webbutveckling, webbdesign och sökmotoroptimering (SEO).

Avizion Framsida - Mockup
Avizion Nyheter - Mockup

Utmaning

Avizions befintliga hemsida var föråldrad och svårnavigerad, vilket påverkade användarupplevelsen negativt. Den var inte mobilanpassad och hade långa laddningstider, vilket ledde till höga avvisningsfrekvenser. Dessutom var deras SEO-strategi otillräcklig, vilket resulterade i låg sökmotorranking och svag online-närvaro. Utmaningen var att skapa en modern, användarvänlig hemsida och samtidigt optimera den för sökmotorer.

Lösning

Vi började med att genomföra en grundlig analys av Avizions målgrupp och deras behov. Utifrån denna analys skapade vi en ny design som var både estetiskt tilltalande och funktionell. Den nya hemsidan byggdes med responsiv design för att säkerställa optimal användarupplevelse på alla enheter.

För att förbättra SEO implementerade vi en omfattande strategi som inkluderade nyckelordsforskning, optimering av metadata, förbättring av sidans innehåll och strukturella förändringar. Vi såg också till att hemsidan hade snabba laddningstider genom att optimera bilder och använda en snabbare hostinglösning.

Resultat

Genom att kombinera en modern, användarvänlig design med en effektiv SEO-strategi lyckades vi lyfta aVizions digitala närvaro och stärka deras konkurrenskraft online.

Intresserad av någon av våra tjänster?

På Hive Creatives erbjuder vi ett brett utbud av tjänster för att möta alla dina digitala behov. Från banbrytande webbdesign och avancerad webbutveckling till strategisk digital marknadsföring och omfattande affärsutveckling, vi har verktygen och expertisen för att hjälpa ditt företag att växa och blomstra i den digitala världen.