Kunskapsbank

Välkommen till vår Kunskapsbank! Här hittar du en samling informativa och inspirerande artiklar som täcker en mängd olika ämnen inom vår bransch. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren inom ämnet

Hur man Fixar Trasiga Permalänkar i WordPress: En Omfattande Guide

Problemet med trasiga permalänkar, är ett av de vanligaste problemen som WordPress-användare möter. Lyckligtvis är det vanligtvis enkelt att fixa trasiga permalänkar. I den här guiden kommer vi att undersöka varför permalänkar är viktiga och ge dig en detaljerad, steg-för-steg-approach för att lösa dessa problem.

Viktiga KPIer för marknadsförare -2024

Viktiga KPIer för marknadsförare 2024. Nyckeltal ( Key Performance Indicator -KPI) är mätbara värden som visar hur effektivt ett företag uppnår viktiga affärsmål. KPIerna säkerställer inte bara att hemsidan når sina mål utan säkerställer att investeringen av resurser i hemsidan återbetalar sig.

En introduktion till webbtillgänglighet

Webbtillgänglighet handlar om att designa och utveckla digitalt innehåll som kan användas av alla, även personer med funktionsnedsättningar
Vad är SEM och varför är det viktigt? - Hive Creatives

Vad är SEM och varför är det viktigt?

Utforska SEM (Search Engine Marketing) och lär dig hur det kan öka din synlighet online. Upptäck skillnaden mellan SEO och PPC, deras fördelar och hur du kan optimera dina kampanjer för att driva trafik och få mätbara resultat.
Vad är UGC? - Hive Creatives

Vad är UGC?

User Generated Content (UGC) är en ovärderlig resurs för företag som vill skapa djupare relationer med sina kunder och stärka sitt varumärke online. Denna artikel utforskar olika aspekter av UGC, från dess grundläggande definition till dess strategiska tillämpningar i att öka engagemang och försäljning.
Vad är SERP? - Hive Creatives

Vad är SERP?

Att bemästra SERP (Search Engine Results Page) är avgörande för framgången inom digital marknadsföring. SERP är den första synliga delen av din digitala närvaro för potentiella kunder när de söker efter information eller produkter online. Att förstå hur SERP fungerar och hur du kan optimera din placering på den är nyckeln till att dra till sig mer trafik och öka din online-synlighet.