Blogg & Nyheter

Här hittar du de senaste insikterna, trenderna och nyheterna från Hive Creatives och den digitala marknadsföringsvärlden. Vi delar regelbundet uppdateringar om branschinnovationer, djupgående artiklar, tips och bästa praxis som hjälper dig att förstå och navigera i det ständigt föränderliga digitala landskapet.

Utveckla en framgångsrik Content Marketing-strategi

Att bygga en framgångsrik content marketing-strategi är avgörande för att nå och engagera din målgrupp effektivt. Här är en guide som hjälper dig att utveckla en strategi
Wordpress

Drömhemsida med Hive Creatives och WordPress

När det kommer till att bygga en hemsida, är WordPress ofta det första valet för många. Med en plattform som används av över 40% av alla webbplatser på internet, är det inte svårt att förstå varför.

AI kurser från Google- Google släppte just AI kurser

Google har nyligen lanserat en omfattande utbildning om AI och maskininlärning, och vi på Hive Creatives dyker lite djupare ämnet AI och maskininläning .
Google I/O '24 - Hive Creatives

Google I/O ’24 – En översikt av framtidens teknik

Google I/O 2024 presenterade banbrytande innovationer, inklusive PaLM 2 AI-modellen, Universal Translator, Pixel Fold, och Immersive View för Google Maps. Dessa nyheter visar Googles satsning på att förbättra användarupplevelsen och teknologin i vardagen.
Open AI lanserar ChatGPT-4o - Hive Creatives

OpenAI lanserar Chat GPT-4o

OpenAI:s senaste AI-modell, GPT-4o, erbjuder betydande förbättringar inklusive snabbare svarstid och multimodal kapacitet för att bearbeta text, ljud och bild. Denna mångsidiga modell är idealisk för en mängd olika användningsområden och branscher, samtidigt som den säkerställer högre noggrannhet och pålitlighet.
Google granskar Consent Mode - Hive Creatives

Google granskar Consent Mode

Information har kommit om att Google kommer att börja granska hur webbplatser i EU har implementerat Consent Mode för att säkerställa att de uppfyller gällande krav. En felaktig implementering kan leda till att Google stänger av remarketing-listor och inaktiverar spårning av konverteringar.