Blogg & Nyheter

Här hittar du de senaste insikterna, trenderna och nyheterna från Hive Creatives och den digitala marknadsföringsvärlden. Vi delar regelbundet uppdateringar om branschinnovationer, djupgående artiklar, tips och bästa praxis som hjälper dig att förstå och navigera i det ständigt föränderliga digitala landskapet.

Meta Ads lanserar beta-integration med Google Analytics 4

Meta Ads lanserar beta-integration med Google Analytics 4 Meta har lanserat en ny betafunktion som möjliggör inbyggd integration med Google Analytics 4 (GA4) för ett begränsat antal konton. Denna integration syftar till att förenkla datahanteringen och förbättra prestandaanalysen av annonskampanjer genom GA4.

Vad är skillnaden mellan UX, UI och CX?

Vad är UX, UI och CX? Vad är skillnaden mellan dessa begrepp? Låt oss fördjupa oss i deras betydelser och funktioner.

Den stora Google-läckan: Vad betyder den för SEO-världen?

Den största snackisen i SEO-världen just nu är utan tvekan den stora Google-läckan som SEO-veteranerna Rand Fishkin och Mike King offentliggjorde den 27 maj. Låt oss dyka in i vad vi vet hittills och hur detta kan påverka SEO framöver

Hälsa och välbefinnande på arbetsplatsen

På Hive Creatives är hälsa och välbefinnande på arbetsplatsen viktigt. För att man ska kunna vara riktigt kreativ måste man må bra. Läs mer

Utveckla en framgångsrik Content Marketing-strategi

Att bygga en framgångsrik content marketing-strategi är avgörande för att nå och engagera din målgrupp effektivt. Här är en guide som hjälper dig att utveckla en strategi
Wordpress

Drömhemsida med Hive Creatives och WordPress

När det kommer till att bygga en hemsida, är WordPress ofta det första valet för många. Med en plattform som används av över 40% av alla webbplatser på internet, är det inte svårt att förstå varför.

AI kurser från Google- Google släppte just AI kurser

Google har nyligen lanserat en omfattande utbildning om AI och maskininlärning, och vi på Hive Creatives dyker lite djupare ämnet AI och maskininläning .
Google I/O '24 - Hive Creatives

Google I/O ’24 – En översikt av framtidens teknik

Google I/O 2024 presenterade banbrytande innovationer, inklusive PaLM 2 AI-modellen, Universal Translator, Pixel Fold, och Immersive View för Google Maps. Dessa nyheter visar Googles satsning på att förbättra användarupplevelsen och teknologin i vardagen.
Open AI lanserar ChatGPT-4o - Hive Creatives

OpenAI lanserar Chat GPT-4o

OpenAI:s senaste AI-modell, GPT-4o, erbjuder betydande förbättringar inklusive snabbare svarstid och multimodal kapacitet för att bearbeta text, ljud och bild. Denna mångsidiga modell är idealisk för en mängd olika användningsområden och branscher, samtidigt som den säkerställer högre noggrannhet och pålitlighet.
Google granskar Consent Mode - Hive Creatives

Google granskar Consent Mode

Information har kommit om att Google kommer att börja granska hur webbplatser i EU har implementerat Consent Mode för att säkerställa att de uppfyller gällande krav. En felaktig implementering kan leda till att Google stänger av remarketing-listor och inaktiverar spårning av konverteringar.

Google Maps har försvunnit från google

Om du nyligen har använt Google för att söka efter vägbeskrivningar eller platser och märkt att Google Maps inte längre är lika lättillgängligt, är du inte ensam. Många har uppmärksammat att Google Maps har försvunnit från raden högst upp på Googles söksida.

Sammanfattning av rapporten “Svenskarna och Internet 2023”

Rapporten från Internetstiftelsen ger en omfattande bild av svenskarnas internetanvändning och digitala liv under 2023. Den täcker områden som digital inkludering, e-tjänster, klimatpåverkan, sociala medier, näthat, nyhetskonsumtion, och internetanvändning.