Stiligt Design

Tillsammans med oss på Hive Creatives skapades en ny hemsida till Stiligt Design. Projektet omfattade planering, SEO, Webbutveckling och Webbdesign.

Kund

Stiligt Design

Bransch

Inredningsdesign

Tjänster

SEO, Webbutveckling och Webbdesign

Om verksamheten och uppdraget

Stiligt är specialiserade på att designa och skapa platsbyggda kök, walk-in closets och garderober. Företaget brinner för att skapa unika platsbyggda lösningar som är designade för kundens specifika livsstil. Uppdraget omfattade utvecklingen av en responsiv hemsida samt SEO-optimering för att stärka deras digitala närvaro och förbättra deras synlighet online.

Utmaning

Stiligt stod inför utmaningen att deras befintliga hemsida inte motsvarade deras höga standard för design och funktionalitet. Hemsidan var inte responsiv, vilket innebar att användarupplevelsen på mobila enheter var bristfällig. Dessutom saknades en effektiv SEO-strategi, vilket resulterade i låg synlighet på sökmotorer och därmed minskade möjligheter att nå nya kunder.

Lösning

För att möta dessa utmaningar utvecklade vi en ny, modern och responsiv hemsida för Stiligt. Vi säkerställde att hemsidan fungerade sömlöst på alla enheter, inklusive smartphones och surfplattor. Dessutom implementerade vi en omfattande SEO-strategi som innefattade optimering av innehåll, nyckelord och metataggar samt skapande av en blogg för att öka hemsidans relevans och auktoritet inom sökmotorer.

Resultat

Resultatet av projektet var en betydande förbättring av Stiligt’s digitala närvaro. Den nya hemsidan är inte bara visuellt tilltalande och lättnavigerad, utan den fungerar även perfekt på alla enheter, vilket förbättrade användarupplevelsen avsevärt. Genom den implementerade SEO-strategin ökade hemsidans trafik markant och Stiligt rankar nu högre på relevanta sökord. Detta har lett till fler förfrågningar och en ökad kundbas, vilket har stärkt deras position på marknaden.

Intresserad av någon av våra tjänster?

På Hive Creatives erbjuder vi ett brett utbud av tjänster för att möta alla dina digitala behov. Från banbrytande webbdesign och avancerad webbutveckling till strategisk digital marknadsföring och omfattande affärsutveckling, vi har verktygen och expertisen för att hjälpa ditt företag att växa och blomstra i den digitala världen.